Ponedeljak, 22/11 - Fudbal, Srbija, Superliga
22/11Čukarički vs Novi PazarPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
20/11/2021 19:55
Posle samo tri dana ponovo se sastaju ove dve ekipe. Kraj Jošanice je bilo uzbudljivo, završilo je 2:2, ai su sada \'\'Brđani\'\' veliki favoriti. Meč je na programu u ponedeljak u 15 časova.
Čukarički

Tim sa Banovog Brda nadao se da može osvojiti sva tri boda u Novom Pazaru u odloženom meču drugog kola srpske Super lige. Na kraju su \'\'Brđani\'\' morali da se zadovolje i jednim bodom, do koga su stigli kasnim golom iz penala. I pored samo jednog boda u ovom meču, Čukarički je ostao na trećem mestu, a posle neočekivanog poraza TSC-a u ovom kolu, mogli bi da se učvrste na poziciji odmah iza večitih rivala. Tim Saše Ilića imao je svojih sjajnih izdanja, jedno od njih gledali smo i u Humskoj protiv Partizana, ali se čini da takve igre ne prate odgovarajući rezultati. Vreme je da Čukarički osvaja bodove, a za utisak ima vremena.

Novi Pazar

Pazarci se grčevito bore za opstanak, jasno im je da će igrati u plej ofu, a do tada žele da osvoje što više bodova da im se ne bi ponovila prethodna sezona kada su status overili tek u poslednjem kolu pobedom nad Napretkom. S obzirom da su na poslednjem mestu, možda bi iz njihovog ugla i takav scenario bio dobar, jer sve osim prelaska u niži rang, za klub iz Sandžaka je uspeh. U prethodnom periodu Novi Pazar je igrao jako dobro, u poslednja četiri kola nije izgubio, ali nije ni pobedio. Četiri remija nisu donela neki veliki benefit osim samopouzdanja i vere da mogu igrati protiv većine ekipa iz lige ravnopravno. Ipak, pošto su igrali tri uzastopne utakmice na svom terenu kraj Jošanice, a nisu pobedili nijednom, to se ne može računati kao povoljan rasplet.

Predlog

Smatramo da je vreme za poraz Pazaraca. Čukarički je jači od njih i samo je pitanje kada će ovaj duel biti odlučen. Još pre sedam godina Novi Pazar je uspeo da osvoji bod na Banovom Brdu, ali moramo reći da su Pazarci dobar deo kasnijih godina proveli među drugoligašima. Naš predlog je prelaz na domaćina, jer verujemo da će \'\'Brđani\'\' pokušati što pre da reše meč. Za 1/1 u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.