Ponedeljak, 22/11 - Fudbal, Francuska, Liga 2
22/11Dižon vs Okser1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
22/11/2021 07:00
Poslednji meč šesnaestog kola francuske Lige 2 nam donosi duel između Dižona i Oksera. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Dižon

Fudbaleri Dižona se trenutno nalaze na osamnaestom mestu na tabeli i kada se sve sabere i oduzme utisak je da smo dosta više očekivali od ovog tima koji bi ukoliko bi se prvenstvo u ovom trenutku završilo igrao baraž za opstanak u ligi sa trećeplasiranim timom iz treće lige.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz na gostovanju kod Ažaksioa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala osam susreta kao domaćin i ostvarila tri trijumfa, jedan remi i četiri poraza.

Okser

Posle baš dosta vremena bi se ove sezone moglo vrlo lako dogoditi da ekipa Oksera dođe do plasmana u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Naime, nekadašnji učesnik Lige šampiona se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Ažaksio, ali i meč manje, pa bi eventualnim trijumfom na gostovanju kod Dižona ovaj tim došao do pozicije broj dva, koja ja kraju prvenstva donosi direktan plasman u Ligu 1.
Inače, u prošlom kolu je Okser ostvario treći vezani trijumf i to na svom terenu protiv Paua, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 4:1.

Naš predlog

Dižon igra jako loše u poslednje vreme, a generalno i tokom cele sezone ova ekipa ne blista što bi mogao i morao da iskoriti Okser zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.