Ponedeljak, 22/11 - Fudbal, Španija, La Liga
22/11Rayo Vallecano vs Mallorca1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/11/2021 08:07
Poslednji duel četrnaestog kola španske La Lige nam donosi duel između Rajo Valjekana i Majorke. Susret između ova dva tima je na programu u 21h.
Rajo Valjekano

Svakako da su fudbaleri Rajo Valjekana jedno od najprijatnijih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju španske La Lige.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirana Barselona, ali bi Rajo eventualnim trijumfom na ovom duelu protiv Majorke preskočio tim sa Nou Kampa i došao do mesta koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Konferencija.
Naravno, treba napomenuti da će domaća ekipa biti bez Falkaa koji se nedavno povredio, ali smatramo da će i pored toga ova ekipa imati lepu šansu da zabeleži novi trijumf.

Majorka

Primarni cilj Majorke će i ovog puta biti opstanak u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli sa petnaest osvojenih bodova, a zanimljiv podatak je da je gostujuća ekipa na četiri poslednja susreta isto toliko puta odigrala nerešeno.
U prošlom kolu je trinaestoplasirana ekipa na tabeli podelila bodove na svom terenu sa Elčeom u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju rezultat bio 2:2.

Naš predlog

Utisak je da je domaćin i pored neigranja svog najboljeg fudbalera veliki favorit na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.