Četvrtak, 25/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
25/11Rendžers vs Sparta PragueUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
24/11/2021 18:03
Lion je još u prošlom kolu obezbedio prvu poziciju u grupi “A”, za drugo mesto boriće se Rendžers i Sparta. Obe ekipe nisu u najboljem momentumu, ali moraju da daju sve od sebe kako bi došli do željenog rezulata. Utakmica u Glazgovu igra se u četvrtak u 21 čas.
Rendžers

U plavom delu Glazgova još su u šoku zbog odlaska Stivena Džerarda. Legendarni kapiten Liverpula, a ispostavilo se i odličan menadžer prešao je u Aston Vilu. Njega je nasledio Holanđanin Đovani van Bronhorst. Nije imao slavan debi. U polufinalu Kupa, Policajci su deklasirani od Sent Džonstona sa čak 4:1. Rendžers je lider šampionata Škotske, ali ne blista u Ligi Evrope. Posle četiri kola ima isto toliko bodova. Počeli su porazima od Liona I Sparte, da bi u dvomeču sa Brondbijem (2:0, 1:1) donekle popravili utisak. Meč sa Česima je zato od presudne važnosti, biti il ne biti…

Sparta

Praški velikan dolazi u Glazgov posle jednog od najtežih poraza u poslednje vreme. Sparta je prošle nedelje neočekivano na gsotovanju protiv Slovačkog izgubila sa neverovatnih 4:0. Iskusni trener Petr Vrba nije imao reči kojima bi objasnio uzroke debakla. Sparta je pala na četvrto mesto u šampionatu što se navijačima nikako ne sviđa. Šansa da se izvade fleke je gostovanje na Ajbroks Parku. Česi su dobro počeli kampanju u Ligi Evrope. Remizirali su Brondbijem, pobedili sa 1:0 Rendžers, alii im je onda Lion dva puta očitao lekciju (0:3, 3:4). Pobeda iz Praga im veliki kapital, tako da za razliku od Rendžersa bod u Glazgovu bi im bio puna kapa.

Predlog

Obe ekipe nisu u najboljoj formi, a ulog je veliki. Rendžers je u blagoj prednosti zbog domaćeg terena, ali ipak mnogo sigurnija opcija je igra na golove. U ovom slučaju 0-2. Za ovaj tip koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.