Subota, 27/11 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
27/11Brajton vs Lids JunajtedUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
26/11/2021 22:06
U univerzitetskom centru Engleske gostuje Lids. Meč 13. kola Premijer lige igra se u subotu u 18.30.
Brajton

Kakav je bio početak prvenstva za Brajton, mnogi su pomislili da će se \'\'Galebovi\'\' umešati u borbu za izlazak u Evropu. Međutim, kako je takmičenje odmicalo i oni su popuštali, pa sada Jorkširce čekaju nakon niza od sedam utakmica bez trijumfa. Na tih sedam mečeva Brajton je osvojio pet bodova, što znači da je poražen samo dva puta, od šampiona na svom Ameksu i prošle sedmice u Birmingemu od Aston Vile. Imao je Brajton u ovom intervalu i svojih svetlih trenutaka, a tu pre svega mislimo na ono izdanje na Enfildu kada su remizirali sa Liverpulom i pored činjenice da su gubili sa dva gola razlike. Trenutno su na 9. mestu, što sasvim zadovoljava njihove ambicije.

Lids

Prvu sezonu posle dvodecenijskog izbivanja iz elite, Lids je odigrao odlično. Marselo Bijelsa je učinio da se mnogi timovi plaše odlaska na Eland Roud, ali da im ne bude prijatno ni kada im Jorkširci dolaze u goste. Međutim, u dugoj sezoni Lids ne liči na onaj prošlogodišnji tim. Sada su tek na 17. mestu, odmah iznad zone ispadanja, a neki novi neuspeh mogao bi da ih odvede u crveno. U prvih 12 kola Lids ima samo dve pobede, slavio je protiv Votforda na svom terenu i Noriča u gostima, a u dva prethodna kola su remizirali sa Lesterom i izgubili kod Totenhema i pored činjenice da su vodili na Vajt Hart Lejnu.

Predlog

U prošloj sezoni Brajton je dobio oba meča protiv Lids, a pritom nije primio ni gol. Lids i sada ima problema sa efikasnošću, Bamford je i dalje povređen, ali je zato Rafinja u formi. Brajton i dalje igra čvrsto, daje malo, ali prima još manje golova, pa je naš predlog za ovaj meč igra na mali broj golova. Za 0-2 u kladionici MaxBet kvota je 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.