Nedelja, 28/11 - Fudbal, Italija, Serija A
28/11Napoli vs LacioUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/11/2021 09:13
Jedan od najzanimljivijih mečeva četrnaestog kola italijanske Serije A se igra u Napulju gde će fudbaleri Napolija na svom terenu dočekati Lacio. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Napoli

Fudbaleri Napolija igraju odlično ove sezone u prilog čemu ide i činjenica da se ova ekipa trenutno nalazi na deobi prvog mesta na tabeli italijanske Serije A, uz isti broj bodova kao i Milan.
Nažalost u prošlom kolu su Napolitanci doživeli i svoj prvi poraz u prvenstvu i to u velikom derbiju na gostovanju kod Intera, kada je bilo 3:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Napoli odigrao šest mečeva kao domaćin i ostvario čak pet trijumfa uz jedan remi, i to u duelu protiv sjajne Verone, kada je bilo 1:1.

Lacio

Što se tiče Lacija treba istaći da je ova ekipa obezbedila plasman u nokaut fazu Liga Evrope, što je svakako bio jedan od primarnih ciljeva za ovaj deo sezone.
Što se tiče Serije A, trenutno se tim sa Olimpika nalazi na šestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ekipa koju sa klupe predvodi Maurisio Sari poražena na svom terenu od Juventusa, kada je bilo 0:2, uz podatak da je "Stara dama" na tom meču oba gola postigla sa bele tačke.
Što se tiče mečeva na strani, do sada su Rimljani odigrali šest mečeva van svog terena i nisu se proslavili pošto su u tom periodu ostvarili jedan trijumf, dva remija i čak tri poraza.

Naš predlog

Smatramo da je Napoli favorit na ovom duelu, i to najviše zbog očajnih partija Lacija na strani, ali vam i pored toga ipak savetujemo da probate sa igrom 3+ jer smo ubeđeni da će na stadionu "Dijego Armando Maradona" biti baš dosta golova, a ovu igru kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.