Nedelja, 28/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
28/11Atletiko Mineiro vs Fluminense1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
27/11/2021 09:33
Do kraja brazilske Serije A je ostalo još samo četiri kola, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Mineira i Fluminensea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Atletiko Mineiro

Fudbaleri Atletiko Mineira igraju fantastično ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da će ova ekipa posle čak pedeset godina posta doći do titule šampiona Brazila.
Naime, u ovom trenutku se Hulk i drugari nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Flamengo, koji je u prošlom kolu propustio priliku da se približi lideru na tabeli pošto je samo remizirao na gostovanju kod Gremija.
Inače, i Atletiko Mineiro je remizirao u prošlom kolu, ali na daleko težem gostovanju kod Palmeirasa, u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:2.

Fluminense

Što se tiče Fluminensea, ova ekipa se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u Kopa Libertadores, ruku na srce kroz kvalifikacije.
U prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu ostvarila jedan veoma važan trijumf protiv Internasionala, a taj duel je završen minimalnom pobedom domaćina (1:0).
Inače, kada su u pitanju mećevi na gostovanjima, do sada se ekipa Fluminensea baš i nije proslavila pošto je na sedamnaest odigranih mečeva na strani upisala četiri trijumfa, isto toliko remija i čak devet poraza.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da Mineiro ukoliko trijumfuje na ovom duelu na kraju i matematički obezbedi titulu šampiona Brazila i to posle čak 50 godina, a mišljenja smo da Hulk, Dijego Kosta i drugari to neće propustiti da urade, zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.