Nedelja, 28/11 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
28/11Tvente vs Fejenord1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
27/11/2021 16:57
U derbiju 14. kola hoalndskog šampioanta Tvente dočekuje Fejnord. Stari rivali imaju različite ambciije, ekipa iz Enšedea se bori za mesto u Evropi, dok sastav iz Roterdama sa Ajaksom i PSV-om bije bitku za titulu.
Tvente

Tvente polako, ali sigurno izlazi i rezultatske krize. Posle debakla na gostovanju kod PSV-a(5:2) upisali su dva trijumfa. Savladali su Spartu na svom terenu i Herakles u gostima. Na oba susreta slavili su sa po 1:0. Trenera Jona Ransa više od celog plena raduje da je mreža na oba meča sačuvana i da se odbrana konačno stabilizovala. Još kad proradio napad, Tvente bi bio siguran među pet naboljih timova u Holandiji. Ovako su na sedmom mestu na tabeli, a tek ih očekuju teški ispiti. Prvi od njih je duel sa Fejnordom koji im nikako ne leži. Poslednji put četu iz Roterdama na svom terenu pobedili su davne 2012. godine.

Fejnord

Fejnord u Enšede dolazi iz Praga gde je odigrao sa Slavijom nerešeno (2:2), a taj bod mu je bio dovoljan da overi prvo mesto u grupnoj fazi Lige Evrope i plasman u narednu fazu. Slavni klub iz Roterdama je trenutno treći na tabeli sa dva boda manje u odnosu na Ajaks i PSV, ali ima i utakmicu manje, tako da se nalazi u sjajnoj poziciji. U šampionatu su u seriji od četiri trijumfa, a na poslednja tri nisu primili gol. U dosadašnjem delu prvenstva pretrpeli su samo dva poraza, oba na gostovanjima od Vitesea i Utrehta. Ipak, redvno blsitaju na stadionu Tventea. Na poslednja četiri meča u Enšedeu ostvarili su tri pobede i remi.

Predlog

Fejnord ima šampionske ambicije i bolji tim u ovom trenutku. Tvente je daleko od one ekipe koja je uspela da se okiti šampionskim naslovom 2010. godine i zato vam sugerišemo da odigrate dvojku. Za pobedu tima iz holandske luke u Enšedeu u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.