Nedelja, 28/11 - Fudbal, Švajcarska, Super League
28/11Cirih vs Jang BojsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
27/11/2021 17:07
Nisu ima davane velike šanse pre početka sezone, ali je Cirih trenutno lider šampionata Švajcarske. Da li je to samo sticaj okolnosti, pokazaće duel sa braniocem titule Jang Bojsom. Utakmica se igra u nedelju u 14.15.
Cirih

Ono što je jedino sigurno pred ovaj meč, to je da će stadion Lecingrund biti ispunjen do poslednjeg mesta. Navijači Ciriha su odavno čekali da se njihovi ljubimci bore za titule. Posle dva spektakalurna remija sa Bazelom i Grashopersom, na oba meča bilo je 3:3, vratili su se na pobednički kolosek. Savladani su na teškim gostovanjima Servet i Sion. Cirih je ovim pobedama došao do 28 sakupljenih bodova, šest više od Jang Bojsa koji ima dve utakmice manje odigrane. Tradicija je ono što brine sve u Cirihu, poslednji put savladali su Jang Bojs na svom terenu pre sedam godina.

Jang Bojs

Opšti je utisak da je Jang Bojs zapostavio šampionat, bar u ovom delu sezone, i sve karte bacio na Ligu šampiona. U konkurenciji Mančester junajteda, Viljareala i Atalante, četa iz Berna pred poslednje kolo može da se bori samo za treće mesto i plasman u Ligu Evrope. Što se tiče domaćih obaveza, Mladi dečaci su kiksnuli u prvih 12 utakmica više nego u prethdonim sezonama kad su dominirali. Na poslednja dva gostovanja protiv Grashopersa (1:1) i Sent Galena (1:3) osvojili su jedan bod. Na stadionu Ciriha, Jang Bojs je nemilosrdan. Slavio je na poslednjih pet utakmica uz gol razliku 16:2.

Predlog

Izbegnite konačan ishod u derbiju švajcarske lige. Pobednik je krajnje neizvestan, ali su golovi zagarantovani. Naš predlog je kiša pogodaka na Lecingrudnu i tip 4+. Za ovaj predlog u kladionici Mozzartbet oeficijent iznosi 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.