Ponedeljak, 29/11 - Fudbal, Srbija, Superliga
29/11Novi Pazar vs Proleter Novi SadUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
27/11/2021 20:35
Obe ekipe nalaze se u odličnoj formi, pa treba očekivati zanimljiv okršaj kraj Jošanice. Meč u Novom Pazaru igra se u ponedeljak u 15 časova.
Novi Pazar

Pazarci su sigurno najmalerozniji tim u srpskoj Superligi. Bez poraza su na poslednjih pet utakmica, ali su svoh per remizirali, tako da neku veliku vajdu od toga nisu imali. Pobede protiv Napretka u Kruševcu i dva puta protiv Čukaričkog ispuštali su u finišu meča, a na Banovom Brdu izjednačenje je usledilo u sudijksoj nadoknadi iz jedanaesterca. Mora se priznati da je trener Dragan Radojičić preporodio ovaj tim, ali situacija na tabeli i dalje je vrlo problematična. Novi Pazar je poslednji sa samo 12 bodova i 2 pobede u prvom delu regularne sezone.

Proleter

Po onom lošem startu i previranjima u klubu sa Slane Bare, mnogi su pomislili da je Proleter prvi kandidat za selidbu u Prvu ligu Srbije. Mežutim, oni su se pokazali mnogo tvrim nego što se mislilo. Zaigrao je Proleter mnogo bolje, počeo vredno da sakuplja bodove, a od sredine septembra do polovine oktobra vezali su četiri uzastopne pobede. Novosađani su jedni tim koji je, pored Crvene zvezde, ostao neporažen protiv Partizana i to na stadionu u Humskoj. Bio je to onaj meč u kome je drugo poluvreme odigrano po gustoj magli, a golman Petrić odbranio jedanaesterac Rikardu. U prošlom kolu Proleter je minimalnim rezultatom slavio protiv Voždovca i prekinuo niz od tri meča bez pobede.

Predlog

U prvom delu sezone u duelu ove dve ekipe gledali smo odličan fudbal na Karažorđu, a meč je završen bez pobednika, rezultatom 2:2. Ne verujemo da će sada biti toliko golova, bodovi su važni i jednima i drugoma, a može se dogoditi i da teren ne bude idealan za igru. Zato je naš predlog igra na mali broj pogodaka, a za 0-2 gola u kaldionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.