Ponedeljak, 29/11 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
29/11Arsenal Tula vs Lokomotiva Moskva1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/11/2021 23:29
Poslednji meč šesnaestog kola ruske Premijer lige nam donosi duel između Arsenala iz Tule i Lokomotive iz Moskve. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Arsenal Tula

Fudbaleri Arsenala iz Tule su jedno od najvećih razočarenja u ovogodišnjem izdanju ruskog fudbala, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo trinaest osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Na poslednjih pet mečeva "fenjeraš" je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz i to na gostovanju kod Dinama iz Moskve kada je bilo više nego ubedljivih 5:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Arsenal odigrao osam susreta na svom terenu i ostvario dva trijumfa, četiri remija i dva poraza.

Lokomotiva Moskva

Sigurno je da se i od Lokomotive dosta više očekivalo, mada deluje da je trenutno četvrto mesto na tabeli možda i realnost Moskovljana.
Na pet poslednjih susreta Moskovljani su ostvarili dva trijumfa, dva remija i poraz, i to u prošlom kolu kada je ova ekipa mimo svih očekivanja poražena na svom terenu od Ahmata iz Groznog, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je tim iz prestonice Rusije odigrao osam mečeva na strani i za sada nema nijedan poraz, uz dva trijumfa i čak šest remija.

Naš predlog

Moskovljani još uvek ne znaju za poraz na strani ove sezone i mišljenja smo da će Lokomotiva doći do trijumfa na gostovanju kod posrnulog Arsenala, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.