Ponedeljak, 29/11 - Fudbal, Italija, Serija B
29/11Ternana vs KrotoneDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
29/11/2021 00:39
Posle duže vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan duel iz italijanske Serije B, a ovoga puta je reč o duelu između Ternane i Krotonea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Ternana

Kako vreme prolazi tako i fudbaleri Ternane polako ali sigurno pružaju sve bolje partije.
Naime, ova ekipa na prethodna tri susreta ne zna za poraz, a u tom periodu je ovaj tim ostvario dva remija i jedan trijumf, pa se u ovom trenutku Ternana nalazi na trinaestom mestu na tabeli, uz isti broj bodova kao primera radi Parma, koja je jedan od najvećih favorita za plasman u Seriju A.
U prošlom kolu je Ternana u jednom fenomenalnom susretu na kom smo videli čak šest golova remizirala na gostovanju kod Lećea, a na kraju je bilo 3:3.

Krotone

Deluje da je Krotone najveće razočarenje dosadašnjeg toga italijanske Serije B, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju sezone znači i selidbu u treću ligu.
Na poslednjih pet susreta nekadašnji prvoligaš ne zna za trijumf, a u tom periodu je osamnaestoplasirana ekipa na tabeli doživela čak četiri poraza uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je Krotone poražen na svom terenu od Vićence, a taj meč je završen rezultatom 0:1, što je bio već osmi poraz za ovu ekipu u ovogodišnjem izdanju Serije B.

Naš predlog

Do sada je Krotone ostvario samo jedan trijumf i ukoliko fudbaleri ovog tima žele da i naredne sezone igraju u drugoj ligi, prosto ne bi smeli da dožive poraz na gostovanju kod Ternane, koja i inače važi za ekipu koja ne igra baš najbolje na svom terenu.
Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.