Četvrtak, 02/12 - Fudbal, Italija, Serija A
02/12Lacio vs Udineze1X2tip: 1
1 / 10 Ulog
30/11/2021 22:54
Poslednji duel vanrednog petnaestog kola italijanske Serije A se igra na “Olimpiku” gde će fudbaleri Lacija dočekati Udineze. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Lacio

Rimljani su u prošlom kolu doživeli katastrofalan poraz na gostovanju kod Napolija kada je bilo čak 4:0, i sigurno je da će četa Maurisija Sarija učiniti sve da se već na ovom duelu iskupi svojim navijačima.
Trenutno se tim sa "Olimpika" nalazi na osmom mestu na tabeli i već sada se može konstatovati da će Rimljani jako teško uspeti da dođu do svog primarnog cilja i pozicije koja vodi u Ligu šampiona pošto trenutno četvrtoplasirana Atalanta ima čak deset bodova viška.
Kada su u pitanju dueli na domaćem terenu do sada je Lacio odigrao sedam susreta na svom terenu i ostvario pet trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Udineze

"Zebre" iz Udina su sjajno započele ovaj šampionat, međutim, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije.
Naime, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, a na poslednjih pet mečeva je Udineze ostvario samo jedan trijumf, uz dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu su izabranici Luke Gotija na svom terenu odigrali meč bez golova protiv Đenove, iako je tim iz Udina propustio nekoliko fantastičnih prilika za postizanje gola.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada su "zebre" odigrale šest mečeva na strani i ostvarile jedan trijumf, dva remija i tri poraza.

Naš predlog

Lacio će učiniti sve da se iskupi svojim navijačima za blamažu u prošlom kolu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.