Petak, 03/12 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
03/12Zenit vs RostovUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
10 / 10 Ulog
02/12/2021 02:05
Premijerni meč sedamnaestog kola ruske Premijer lige se igra u Sankt Petersburgu gde će fudbaleri Zenita dočekati Rostov. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Zenit

Fudbaleri Zenita su na pravom putu da odbrane titulu šampiona Rusije pošto se u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli Premijer lige uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Dinamo iz Moskve.
U prošlom kolu je ekipa iz Sankt Petersburga ostvarila novi trijumf i to u velikom derbiju na gostovanju kod CSKA iz Moskve, kada je bilo 0:2, što je bila već jedanaesta pobeda u prvenstvu za lidera na tabeli.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je aktuelni šampion odigrao osam mečeva na svom stadionu i ostvario sedam trijumfa i jedan poraz.

Rostov

Što se tiče Rostova, ova ekipa se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na ekipu koja će na kraju napustiti najkvalitetniji rang ruskog fudbala.
Do sada je ovaj tim ostvario četiri trijumfa, pet remija i sedam poraza, a mora se priznati da je Rostov dosta popravio svoju formu u poslednje vreme pošto na pet poslednjih mečeva ima samo jedan poraz, uz dva trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je jedanaestoplasirana ekipa na tabeli doživela poraz i to na neugodnom gostovanju kod Ahmata u Groznom kada je bilo 2:0.
Što se tiče gostovanja, do sada je Rostov ostvario dva trijumfa na strani, uz tri poraza i isto toliko remija.

Naš predlog

Sigurno je da je Zenit veliki favorit na ovom duelu koji bi mogao da nam donose dosta golova obzirom da Rostov nema šta da izgubi u Sankt Petersburgu, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.