Petak, 03/12 - Fudbal, Francuska, Liga 2
03/12Sošo vs Pau1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
02/12/2021 01:18
U petak je na programu gotovo kompletno sedamnaesto kolo francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Sošoa i Paua. Susret između ova dva tima kao i svi ostali mečevi ovog kola je zakazan za 21h.
Sošo

Velika želja Sošoa je povratak u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, ali nema nikakve sumnje da će to biti izuzetno težak zadatak.
Trenutno se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli, a ukoliko im se rezultati u ovom kolu poklope, ali i oni ostvare pobedu, mogli bi da dođu čak i pozicije broj dva, za koju je poznato da na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu 1.
Inače, u poslednje vreme Sošo ima baš dosta problema, pošto ova ekipa na četiri poslednja susreta ne zna za trijumf, a u prošlom kolu su poraženi na gostovanju kod Tuluza kada je bilo čak 4:1.

Pau

Pau je jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka Lige 2 pošto se ova ekipa trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Sošo kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Do sada je Pau odigrao šesnaest mečeva u šampionatu i ostvario sedam trijumfa, tri remija i šest poraza, a u prošlom kolu je sedmoplasirana ekipa na tabeli slavila na svom terenu protiv Gengana kada je bilo 1:0.
Inače, Pau je jedna od najgorih gostujućih ekipa u ligi, pošto je ovaj tim na sedam mečeva na strani ostvario samo jedan trijumf, dva remija i čak četiri poraza.

Naš predlog

Iako Sošo igra jako loše u poslednje vreme ipak ovoj ekipi dajemo prednost na ovom duelu protiv Paua koji ima dosta problema na strani, gde zaista retko pobeđuje.
Hrabro vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.