Petak, 03/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
03/12Fulam vs BornmutUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
02/12/2021 23:05
Sva je prilika da ćemo sledeće jeseni duel ova dva rivala gledati u Premijer ligi. Utakmica na Krejven Kotidžu igra se u petak u 20.45.
Fulam

\'\'Kolibari\'\' su stalno između Premijer lige i Čempionšipa. Jedne sezone igraju u eliti, ali odmah ispadnu. To ih je obeshrabri i već naredne sezone ponovo se nađu među najboljima. I sada su vodeći tim Čempionšipa, imaju 43 boda iz 20 utakmica, a za to, ponajviše, mogu da zahvale centarforu srpske reprezentacije Aleksandru Mitroviću. Robustni golgeter postigao je već 21 gol, iako nije ni odigrao svih 20 mečeva za svoj tim. Imao je niz od sedam uzastopnih utakmica na kojima je bio strelac, da bi taj niz prekinuo nerazumnom odlukom trenera Marka Silve da ga ne uvrsti u sastav u duelu sa Derbijem. Naravno, Fulam nije dobio taj meč, završen je bez golova, kao ni sledeći u Prestonu, mada je tada Mitrović bio u timu. Dakle, lider nije dobio dva prethodna meča, ali je bez poraza već dva meseca, još od gostovanja Koventriju.

Bornmut

Ispadanje \'\'Trešnjica\'\' iz Premijer lige bilo je veliko iznenađenje pre dve sezone. Čini se da je na to najviše uticao prekid sezone zbog korone, a Bornmut nakon nastavka sezone nije mogao da se prepozna. Kada su ispali u Čempionšip otišao je sa klupe i Edi Hau, legenda kluba, menadžer koji je \'\'Trešnjice\'\' doveo iz treće do Premijer lige. Inače, Hau je odnedavno novi trener Njukasla, što mu je prvi posao posle odlaska sa Vitalitija. Bornmut je trenutno drugi, prepustio je lidersku poziciju Fulamu posle samo jedne pobede u pet prethodnih kola. Pre te loše serije \'\'Trešnjice\'\' su dominirale ligom, ali ponavljamo, u Čempionšipu uvek morate da prođete bar jedan krizni period u toku sezone, bitno je samo da on što kraće traje.

Predlog

Nema sumnje da su ova dva tima glavni kandidati da se direktno plasiraju u Premijer ligu. Za sada pratioce drže na distanci, ali ne smeju da nastave nizove bez pobede. Oba tima ići će na sva tri boda, pa očekujete efikasan duel u Londonu. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.