Nedelja, 05/12 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
05/12Cracovia vs Legia Warszawa1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
03/12/2021 09:58
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz poljske Ekstraklase, a ovog puta smo se opredelili za duel između Krakovije i Legije. Duel između ova dva tima je zakazan za 20:00h.
Krakovija

Fudbaleri Krakovije imaju dosta problema u poslednje vreme, pošto ova ekipa na pet poslednjih mečeva ima samo jedan trijumf uz jedan remi i čak tri poraza.
Trenutno se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz osam bodova viška u odnosu na ekipu koja će na kraju prvenstva napustiti najkvalitetniji rang poljskog fudbala.
U prošlom kolu je Krakovija doživela novi poraz i to na gostovanju kod Ploka, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala sedam mečeva kao domaćin i ostvarila tri trijumfa, dva remija i dva poraza.

Legija

Legija je bez ikakve sumnje najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja poljskog šampionata, pošto je zaista malo ko očekivao da će se tim iz Varšave u ovom trenutku nalaziti na mestu koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, što bi bila prava katastrofa.
Do sada je aktuelni šampion Poljske odigrao četrnaest mečeva u sezoni i ostvario samo četiri trijumfa uz čak deset poraza, a zanimljivo da tim iz Varšave još uvek nema nijedan remi.
Nakon jedne katastrofalne serije rezultata u prošlom kolu su fudbaleri Legije nekako na svom terenu savladali Jageloniju, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Nakon jedne zaista katastrofalne serije rezultata, sigurno je da se očekuju dosta bolje partije Legije u nastavku šampionata, što je ova ekipa i nagovestila pobedom u prošlom kolu.
Hrabro vam preporučujemo da ovde probate sa 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.