Nedelja, 05/12 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
05/12Sporting Braga vs Estoril1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/12/2021 11:06
Poslednji meč nedeljnog programa kada je u pitanju portugalska Primeira nam donosi duel između Brage i Estorila. Meč između ova dva tima je zakazan za 21:30h.
Braga

Poslednjih nekoliko sezona je pozicija broj četiri u portugalskom šampionatu nekako rezervisana za Bragu, koja objektivno i jeste četvrti tim po kvalitetu u Portugalu, iza Sportinga, Benfike i Porta.
To je između ostalog slučaj i ovog puta pošto trenutno ova ekipa zauzima četvrto mestu uz čak devet bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Benfiku.
U prošlom kolu je učesnik grupne faze Liga Evrope i protivnik Crvene Zvezde u poslednjem kolu, slavio na svom terenu protiv Vizele, i to bez većih problema, pošto je taj duel završen rezultatom 4:1.

Estoril

Fudbaleri Estorila igraju sjajno ove sezone što će nam najbolje potvrditi i trenutni plasman ove ekipe na peto mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Bragu, kod koje između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Do sada je ova ekipa odigrala dvanaest mečeva u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala i doživela samo jedan poraz, uz pet trijumfa i čak šest remija.
U prošlom kolu je Estoril remizirao na svom terenu protiv Santa Klare, u jednom zaista sjajnom susretu na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Pošto je u pitanju susret između četvrtoplasirane i petoplasirane ekipe na tabeli sigurno je da nas očekuje jedan veoma zanimljiv susret u kom prednost ipak dajemo domaćoj ekipi i savetujemo vam da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.