Ponedeljak, 06/12 - Fudbal, Španija, Segunda
06/12Đirona vs LeganesDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
05/12/2021 09:28
Jedan od najzanimljivijih duela ovog kola španske Segunde se igra u Đironi gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati Leganes. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Đirona

Đirona ima za primarni cilj plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali već sada se vidi da će to biti veoma težak zadatak.
Naime, tim iz Katalonije se trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji.
U prošlom kolu je ova ekipa posle dva uzastopna trijumfa doživela poraz na gostovanju kod Eibara, u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak šest golova, pošto je na kraju bilo 4:2.
Kada u u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Đirona odigrala devet susreta kao domaćin i ostvarila četiri trijumfa, dva remija i tri poraza.
U poslednjem međusobnom susretu sa Leganesom, Đirona je doživela poraz, pošto je taj meč završen rezultatom 0:2.

Leganes

I Leganes poput Đirone za primarni cilj ima plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali deluje da od od svega toga nažalost neće biti ništa.
Naime, trenutno se dojučerašnji prvoligaš nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na tim koji će na kraju prvenstva nažalost ispasti u treću ligu, što bi bila prava katastrofa za tim Leganesa.
U prošlom kolu je ova ekipa nastavila seriju nepobedivosti u poslednje vreme, pošto je Leganes na svom terenu demolirao Las Palmas, a taj meč je završen rezultatom 4:1, što je bila već treća pobeda za ovu ekipu u poslednjih pet kola.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa ide na sva tri boda na ovom susretu kako bi se iskupila svojim navijačima za loše partije na startu prvenstva, zbog čega smo mišljenja da je najrealnije da probate sa igrom GG koju je kladionica Meridianbet ocenila sa fantastičnom kvotom 2.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.