Ponedeljak, 06/12 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
06/12Waldhof Mannheim vs Wehen WiesbadenUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
05/12/2021 18:38
U poslednjoj utakmici 18. kola nemačke treće lige Valdhof dočekuje Vehen. Utakmica u Manhajmu igra se u ponedeljak u 19 časova.
Manhajm

Odličnu sezonu igra Valdhof do sada. Pred ovaj meč su na trećem mestu i ako pobede tim iz Vizbadena preteći će drugoplasirani Braunšvajg. Dakle, sve se otvara da ova im pojuri plasman u Cvajtu. Treća liga je izuzetno ujednačne takmičenje i iznenađenja su vrlo česta. Manhajm je ovaj plasman zaslužio odličnim igrama u poslednje vreme, pogotovo nakon dve vezane pobede na strani u poslednja dva kola. Rezultatom 3:1 slavili su u Duizburgu i Minhenu protiv \'\'Lavova\'\'. Na poslednje tri utakmice dali su svaki put po tri gola, samo što to nije bilo dovoljno da pobede u prethodnoj utakmici na svom terenu, pošto je dule sa Osnabrikom završen 3:3.

Vehen

Ekipa iz Vizbadena je pre dve sezone igrala u Cvajti, ali se tamo nije dugo zadržala. Sada su već drugu sezonu u trećoj ligi i ne žuri im se ponovo u viši rang, pogotovo dok ne stvore kvalitet takav da ne ispadnu odmah. U aktuelnoj sezoni Vehen igra dosta promenjivo, nalazi se u sredini tabele, podjednako udaljen od vrha, kao i od dna tabele. Ne verujemo da će imati nekih problema oko opstanka, ali nismo sigurni ni da mogu značajnije da poprave svoj sadašnji plasman. Bez pobede su na tri prethodne utakmice, a na dve poslednje nisu dali ni gol.

Predlog

Pošto je Manhajm dugo igrao u regionalnoj ligi, pa je onda Vehen bio u Cvajti, jedine utakmice između ova dva tima odigrane su u prethodnoj sezoni. Na oba meča slavili su timovi koji su gostovali, i to identičnim rezultatom 1:0. Sada smatramo da će biti više pogodaka, a prvi tip nam je domaćin daje dva gola. Manhajm je dao devet golova u poslednja tri meča, pa verujemo da će bar dva Vehenu. Za T12+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.