Petak, 10/12 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
10/12Šalke 04 vs Nirnberg1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/12/2021 09:49
Još vrlo malo je ostalo do zimske pauze u Cvajti, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Šalkea i Nirnberga. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Šalke

Niko nije očekivao da će fudbaleri Šalkea prošle sezone napustiti najkvalitetniji rang nemačkog fudbala i svakako da će primarni cilj ovog puta biti povratak u društvo najboljih.
Sigurno je da će to biti dosta težak zadatak pošto se u ovom trenutku klub iz Gelzenkirhena nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sent Pauli.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji šampion Nemačke doživeo poraz upravo od ovog tima na gostovanju, a taj meč je završen rezultatom 2:1, što je bio već šesti poraz kluba iz Gelzenkirhena u dosadašnjem toku prvenstva.

Nirnberg

Što se tiče Nirnberga, deluje da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa dosadašnjim partijama njihovog omiljenog tima, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na petom mestu na tabeli.
Deluje da će se Nirnberg ozbiljnije umešati u borbu za plasman u Bundesligu, a u prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu savladala Kil, pošto je taj duel završen rezultatom 2:1.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Nirnberg odigrao sedam mečeva na strani i doživeo samo jedan poraz, uz čak četiri remija ali i dva trijumfa.
Poslednji međusobni duel sa Šalkeom je odigran pre više od dve godine, a tada je bilo 1:1.

Naš predlog

Sigurno je da je ovo jedan veoma težak meč za prognoziranje a smatramo da će domaća ekipa ipak neosporni kvalitet pretvoriti u trijumf, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.