Petak, 10/12 - Fudbal, Španija, Segunda
10/12Sporting Hihon vs Huesca1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/12/2021 09:58
U petak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, pa smo zbog toga za vas analizirali duel španske Segunde između Hihona i Ueske. Sudar između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Hihon

Nakon odličnog starta prvenstva, fudbaleri Hihona u poslednje vreme pružaju katastrofalne partije.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli i utisak je da ukoliko Hihon nastavi sa ovako lošim partijama ne gine im borba za opstanak.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim ne zna za trijumf, a u tom periodu je nekadašni član La Lige dožveio čak četiri poraza uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je Hihon poražen na gostovanju kod Las Palmasa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Ueska

Nažalost fudbaleri Ueske su drugi put zaredom, odmah nakon ulaska u najkvalitetniji rang španskog fudbala i ispali iz njega, pa će svakako ponovo primarni cilj biti plasman u društvo najboljih, iako će to biti izuzetno težak zadatak.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na petnaestoplasirani Hihon kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Ueska u jednom fantastičnom susretu sa Valjadolidom na kom smo videli čak pet golova, ostvarila jednu veoma važnu pobedu, pošto je na kraju bilo 3:2.

Naš predlog

Utisak je da je konačno došlo vreme za jednu dobru partiju Hihona koji ima dosta problema u poslednje vreme i naravno pobedu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.