Subota, 11/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
11/12Norič Siti vs Mančester JunajtedUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
10/12/2021 14:28
\'\'Kanarinci\'\' su opet poslednji na tabeli, a u goste im dolazi Mančester junajted. Utakmica na Kerou Roudu igra se u u subotu u 18.30.
Norič

Seriju od četiri utakmice bez poraza Norič je prekinuo u prethonom kolu porazom od Totenhema na Vajt Hart Lejnu. Malo ko je očekivao da \'\'kanarinci\'\' mogu nešto da urade u Londonu, ali je tinjala nada da novi trener Din Smit i dalje može da predvodi Norič bez poraza. Sada su open na poslednjem mestu, imaju deset bodova, koliko i dve ekipe ispred njih, Njukasl i Barnli. Iz lige ispadaju tri tima, tako da ni za ova dva nema spokoja. Norič je u prethodna četiri meča na svom Kerou Roudu izgubio samo od Lidsa, pobedio je Sautempton, a dva puta je igrao bez golova, protivBrajtona i Vulverhemptona.

Mančester junajted

\'\'Crveni đavoli\'\' su krenuli u novu eru, sada pod vođstvom trenera Ralfa Rangnika. Da li su vlasnici kluba Glejzeri poveli primerom Čelsija i Liverpula, koji su postali šampioni Evrope pod vođstvom nemačkih trenera, ne znamo, ali je simptomatično da se najjači engleski klubovi sve više odlučuju na stručnjake iz Nemačke. U sredu je Junajted igrao poslednji meč griupne faze LIge šampiona. Remizirali su sa Jang Bojsom na svom Old Trafordu, ali su ostali na prvom mestu i mirno čekaju žreb za osminu finala. Rangnik je debitovao prošle sedmice u duelu sa Palasom, a taj meč Junajted je dobio na jedvite jade golom Freda u finišu meča.

Predlog

Jasno je da su gosti favoriti u Noriču, ali niko ne može da oduzme nadu domaćinu. Sigurno je da se oni mogu ugledati na Votford, koji je pobedio Junajted na svom terenu i to sa ubedljivih 4:1. U Noriču bi bili presrećni i minimalnim trijumfom, ali i jednim bodoma. Teško je u to poverovati, a mi predlažemo igru gost daje dva gola. Ta T22+ u kladionici MaxBet kvota je 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.