Subota, 11/12 - Fudbal, Italija, Serija A
11/12Udineze vs Milan1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/12/2021 19:25
Posle ispadanja iz Lige šampiona \'\'rosoneri\'\' mogu u potpunosti da se posvete osvajanju Skudeta. Meč u Udinama igra se u subotu u 20.45.
Udineze

\'\'Zebre\'\' su od polovine septembra do polovine decembra pobedile samo jednom. Nije ni čudo što su se na tabeli Serije A strmoglavili do 14. pozicije. Ekipa iz Udinama ima 16 bodova i već bi mogla da počne da brine o opstanku. Još uvek se pamti njihov duel sa Laciom pre desetak dana, kada su ispustili vođstvo od 3:1 na Olimpiku, pa izjednačili na 4:4 u 98. minutu. Nadali su se da je to preokret u sezoni, ali su već u narednom kolu izgubili u Empoliju. Ta utakmica je bila još važnija za njih od one u Rimu. Sada su u seriji od četiri meča bez trijumfa, ali su tri puta gostovali. Na Dačija arenu dolazi lider, i sreća je za trenera Luku Gotija da na raspolaganju ima skoro kompletan sastav.

Milan

Porazom od Liverpula na svom San Siru Milan je okončao takmičenje u Ligi šampiona, ali i u Evropi uopšte, pošto su zauzeli poslednje mesto u grupi sa Liverpulom, Atletikom i Portom. Pobeda nad Redsima ostavila bi ih u Evropi, ali je ovako možda i bolje, pošto navijači mnogo više žele Skudeto. U prethodnom kolu Milan je lako izašao na kraj sa Salernitanom na svom terenu, ali će im u Udinama biti znatno teže. No, možda to ne mora da bude tačno, Milan je pobedio na pet od prethodnih šest gostovanja, a samo je poklekao u Firenci. Na tim utakmicama postigao je 17 golova, skoro tri po meču, što je fantastičan prosek. Odgovara im kada se rival ne zzatvori u svoj šesnaesterac, a tako bi trebalo da bude u Udinama.

Predlog

U timu Milana ponovo neće biti Rebića, Kalabrije, Žirua i još po nekih fudbalera. Stefano Pioli se ponovo uzda u Zlatana Ibrahimovića, koji ima privatne probleme i pitanje je koliko će mislima biti na meču. Ipak, kvalitet je na strani Milana i očekujemo njegov trijumf koji bi ga približio jesenjoj tituli. Za dvojku se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.