Subota, 11/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
11/12Rems vs Sent EtjenDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
10/12/2021 23:06
U subotu se nastavljaju mečevi francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Remsa i Sent Etjena. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Rems

Fudbaleri Remsa igraju dosta dobro u poslednje vreme, pošto ova ekipa na pet poslednjih mečeva ima dva trijumfa, dva remja i samo jedan poraz, i to baš u prošlom kolu kada je ovaj tim na svom terenu poražen od Anžea, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Inače, trenutno se Predrag Rajković i drugari nalaze na četrnaestom mestu na tabeli uz pet bodova prednosti u odnosu na ekipe koje se nalaze u zoni ispadanja, a svakako da je upravo opstanak primarni cilj Rensa kada je ova sezona u pitanju.

Sent Etjen

Fudbaleri Sent Etjena su ubedljivo najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1, a najbolj pokazatelj za to je i podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na poslednjem mesut na tabeli sa samo dvanaest osvojenih boova, što je zaista premalo za klub koji je ove sezone imao velike ambicije.
U prošlom kolu je Sent Etjen doživeo pravu katastrofu na svom stadionu pošto je poražen sa 5:0 od Rena koji se trenutno mimo svih očekivanja nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli.

Naš predlog

Rems igra dosta dobro u poslednje vreme, dok Sent Etjenu ne cvetaju ruže i vrlo lako se može desiti da ovaj klub sa slavnom istorijom na kraju ispadne iz lige.
Ipak, gosti jednom moraju da proigraju, a možda se baš to desi na ovom gostovanju, pa vam hrabo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.