Subota, 11/12 - Fudbal, Španija, La Liga
11/12Atletik Bilbao vs SeviljaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
10/12/2021 23:24
Jedan od najzanimljivijih mečeva sedamnaestog kola španske La Lige se igra u Baskiji, gde će Atletik Bilbao dočekati Sevilju. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Atletik Bilbao

Generalno, tim iz Baskije igra promenljivo u dosadašnjem toku španske La Lige.
Atletik Bilbao na pet poslednjih mečeva ne zna za trijumf, a u prošlom kolu je ponos Baskije odigrao meč bez golova na gostovanju kod Hetafea.
Trenutno se ova ekipa nalazi na solidnom devetom mestu na tabeli, gde im realno i jeste mesto, a na sve to je opšte poznato da Atletik u poslednjih nekoliko godina prvenstvo završava na sredini tabele.
Kada su u pitanju mečevi na svom terenu, do sada je ova ekipa odigrala sedam mečeva u Baskiji i ostvarila tri trijumfa, dva remija i dva poraza.

Sevilja

Nažalost, fudbaleri Sevilje nisu uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona i to pošto su poraženi na gostovaonju kod Salcburga, u direktnom duelu koji je odlučivao putnika u osminu finala.
Što se tiče prvenstva, Andalužani igraju zaista sjajno ove sezone i trenutno se tim sa Sančez Pichuana nalazi na fenomenalnom drugom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid.
U prošlom kolu su izabranici trenera Lopategija ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Viljareala, koji je za razliku od Sevilje došao do plasmana u nokaut fazu nakon trijumfa na gostovanju kod Atalante.

Naš predlog

Iako i jedni i drugi ne postižu previše, ali i ne primaju puno golova ove sezone, smatramo da će ovde biti pogodaka, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio fantastičnu kvotu 2.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.