Nedelja, 12/12 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
12/12Lokomotiva Moskva vs Ufa1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
12/12/2021 02:44
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz ruskog šampionata, a ovoga puta je u pitanju duel između Lokomotive iz Moskve i Ufe. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Lokomotiva Moskva

Sigurno je da smo od Lokomotive dosta više očekivali kada je ova sezona u pitanju, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Dinamo iz Moskve, a pominjemo tu drugu poziciju iz razloga što je to i poslednje mesto koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona, što i jeste primarni cilj Moskovljana.
U lošoj seriji su Lokosi, koji su na tri poslednja susreta doživeli isto toliko poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom terenu poražena od Urala sa 0:1.

Ufa

Ufa takođe ima ogromnih problema u ovogodišnjem izdanju ruske Premijer lige, i utisak je da ukoliko se nešto drastično ne promeni, sva je prilika da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati u drugoj ligi.
Naime, Ufa se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo šesnaest osvojenih bodova, što je za dva boda više u odnosu na "fenjeraša" Himkija, ali i tri boda manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je ova ekipa očekivano poražena od Dinama iz Moskve, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Oba tima igraju očajno u poslednje vreme, ali smo mišljenja da Lokosi imaju daleko bolji tim i da će to konačno pokazati na svom terenu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.