Nedelja, 12/12 - Fudbal, Italija, Serija A
12/12Sasuolo vs LacioUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
12/12/2021 02:50
U nedelju se nastavljaju mečevi sedamnaestog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sasuola i Lacija. Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Sasuolo

Fudbaleri Sasuola igraju sjajno u poslednje vreme iako su imali dosta težak raspored.
Naime, ova ekipa je pre tri kola gostovala Milanu na "San Siru" i mimo svih očekivanja ostvarila trijumf, pošto je taj meč završen rezultatom 1:3.
Odmah nakon tog duela je tim iz Ređo Emilije uspeo da osvoji bod i protiv tadašnjeg lidera na tabeli Napolija.
Najzad, u prošlom kolu su Domeniko Berardi i drugari remizirali i na gostovanju kod Specije, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Lacio

Lacio je u prošlom kolu vrlo verovatno odigrao i svoj najbolji meč u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, i to na gostovanju kod Sampdorije, koju su Rimljani bez većih problema savladali sa 1:3.
Trenutno se izabranici Maurisija Sarija nalaze na osmom mestu na tabeli i eventualnim trijumfom u Ređo Emiliji bi preskočili šestoplasirani Juventus koji je sinoć kiksnuo na gostovanju kod Venecije, kada je bilo 1:1.
Ono što bi svakako mogao da bude veliki hendikep za Lacijale je neigranje Sergeja Milinković-Savića koji je na gostovanju u Đenovi dobio crveni karton.

Naš predlog

Na mečevima i jednog i drugog tima pada baš dosta golova ove sezone a mišljenja smo da će to slučaj biti i ovog puta zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.