Ponedeljak, 13/12 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
13/12Wehen Wiesbaden vs Hallescher FCUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
12/12/2021 17:13
Poslednju utakmicu 19. kola nemačke treće lige odigraće Vehen i Halešer u Vizbadenu. Meč je na programu u ponedeljak u 19 časova.
Vehen

Bivši drugoligaš ušao je u sezonu sa nadom da mođe ponovo u Cvajtu. Međutim, stvaranost ih je demantovala i spustila na zemlju. Vehen je pred ovu utakmicu tek na 11. mestu i ima tri šestice u skoru. Po šest pobeda, poraza i remija je upisala ova ekipa i posle duela sa Halešerom pobeći će od ovog \'\'đavolskog\'\' broja. Bez pobede su na prethodne četiri utakmice, imaju tri remija i jedan poraz, a poslednji put su slavili u svom Vizbadenu još 22. avgusta protiv Havelsea, i to im je bila jedina pobeda na domaćem terenu u aktualenj sezoni, a odigrali su, računajući i kup, devet utakmica.

Halešer

Ekipa iz Halea takođe nije u dobroj formi, oni su ispod Vehena na tabeli, ali njihove ambicije nisu ni sezale do nečeg većeg osim pukog opstanka. Liga je izuzetno izjednačena, pa će i Halešer morati da se pomuči da bi stigao do luke spasa. Imaju samo četiri boda od ekipe Ferla, koja je na 18. mestu, prvom ispod crte, pa bi svaki bod iz Vizadena bio prava premija. Ni oni nisu slavili u prethodna četiri kola, s tim da Halešer ima tri poraza i jedan remi. Taj bod osvojili su u prethodnom kolu na svom terenu protiv Kikersa iz Vircburga. Koliko god Vehenu ne odgovara kad igra kući, toliko Halešeru ne prijaju gostovanja, pa su dobili samo jedan meč na strani ove sezone, i to još takođe u avgustu u Berlinu protiv Viktorije.

Predlog

Verujemo da i jedni i drugi s nestrpljenjem čekaju zimsku pauzu i predah od napornih utakmica. Forma im je takva da ne mogu da očekuju ništa dobro u naredne dve utakmice. Nakon sledečeg kola, koje se igra idućeg vikenda, sledi pauza do sredine januara. Smatramo da će ovo biti tvrd meč, na utakmicama Vehena pala su tri gola ukupno na poslednja tri meča, a ni Haleđer nije nešto efiaksniji. Naš predlog je igra 0-2 gola, a koeficijent za nju u kladionici MaxBet iznosi 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.