Ponedeljak, 13/12 - Fudbal, Francuska, Liga 2
13/12Tuluz vs Rodez1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/12/2021 06:06
Poslednji meč osamnaestog kola francuske Lige 2 se igra u Tuluzu gde će istoimena ekipa na svom terenue ugostiti Rodez. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Tuluz

Fudbaleri Tuluza igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju Lige 2, i ukoliko ova ekipa slavi u poslednjem meču osamnaestog kola doći
će do pozicije broj jedan, što je svakako sjajna stvar.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji član Lige 1 posle dosta vremena doživeo poraz i to na gostovanju kod Niora, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Tuluz odigrao osam mečeva kao domaćin i ima samo jedan poraz na svom terenu, uz pet trijumfa i dva remija.

Rodez

Što se Rodeza tiče, utisak je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo sa partijama ovog kluba koji se trenutno nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli uz konstataciju da je primarni cilj ovog tima opstanak u Ligi 2, što se po svemu sudeći neće dovesti u pitanje.
U prošlom kolu je Rodez ostvario novi trijumf i to na svom terenu protiv Nima, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Na poslednjih pet susreta ova ekipa ima čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz, a kada su u pitanju gostovanja do sada je Rodez odigrao devet mečeva na strani i ostvario četiri trijumfa, jedan remi i četiri poraza.

Naš predlog

Kao što smo već pomenuli, ukoliko Tuluz pobedi doći će do prvog mesta na tabeli, a mišljenja smo da najveći favorit za ulazak u Ligu 1 to neće propustiti, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.