Ponedeljak, 13/12 - Fudbal, Francuska, National
13/12Sedan vs Red StarDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
13/12/2021 06:18
Posle duže vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan duel treće francuske lige, a ovog puta je u pitanju meč između Sedana i Red Stara. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 1.65.
Sedan

Fudbaleri Sedana igraju promenljivo ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na solidnom sedmom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan poraz uz čak tri remija, i to uz podatak da su sva tri nerešena rezultata bila u poslednja tri kola.
U prošlom kolu je Sedan u jednom sjajnom meču na kom smo videli čak četiri gola remizirao na gostovanju kod Čamblija, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala osam susreta kao domaćin i ostvarila četiri trijumfa, tri remija uz samo jedan poraz.

Red Star

Malo ko je očekivao da će Red Star igrati ovoliko loše, pošto je ovaj tim prošlu sezonu završio na sedmom mestu na tabeli, i utisak je bio da će ova ekipa ove sezone napasti poziciju koja donosi plasman u Ligu 2.
Ipak, trenutno se Red Star mimo svih očekivanja nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak, a trenutno ova ekipa ima samo bod viška u odnosu na najugroženije timove.
U prošlom kolu je ruku na srce Red Star konačno ostvario jedan trijumf i to na svom terenu protiv Burga a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Sedan zaista retko gubi na svom terenu i mišljenja smo da se to neće desiti ni ovog puta zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.