Utorak, 14/12 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
14/12Štutgart vs Bajern MinhenDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
13/12/2021 07:19
Od utorka su na programu mečevi vanrednog šesnaestog kola nemačke Bundeslige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Štutgarta i Bajerna iz Minhena. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Štutgart

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata, utisak je da fudbaleri Štutgarta pružaju sve bolje partije kako prvenstvo odmiče.
Naime, ova ekipa je na tri poslednja susreta bez poraza, a u tom periodu su popularne "švabe" ostvarile dva trijumfa, uz jedan remi.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Nemačke slavio na izuzetno teškom gostovanju kod Volfsburga, a taj meč je završen rezultatom 0:2, posle čega se Štutgart pomakao iz najopasnije zone, ali i dalje navijači ovog kluba imaju dosta razloga za strepnju, pošto fudbaleri njihove omiljenje ekipe imaju samo bod viška u odnosu na ekipu koja će na kraju prvenstva napustiti najkvalitetniji rang nemačkog fudbala.

Bajern Minhen

Fudbaleri Bajerna iz Minhena su godinama unazad bez većih problema dolazili do titule šampiona Nemačke, a kada se sve sabere i oduzme, utisak je da će to biti slučaj i ovog puta.
Naime, u ovom trenutku se Bavarci nalaze na prvom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Borusiju iz Dortmunda koja je u prošlom kolu samo remizirala na gostovanju kod Bohuma.
Sa druge strane, aktuelni šampion Nemačke je na svom terenu upisao treći uzastopni trijumf u Bundesligi pošto je slavio protiv Majnca, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Inače, do sada su Bavarci na gostovanjima odigrali sedam mečeva i ostvarili pet trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Naš predlog

Sigurno je da su Bavarci veliki favoriti i na ovom duelu, ali ipak domaćin igra sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da je najmanje što mogu da urade na ovom duelu da postignu gol aktuelnom šampionu Nemačke, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.