Utorak, 14/12 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
14/12Majnc 05 vs Herta BSCUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
13/12/2021 22:11
U vanrednom 16. kolu nemačke Bundeslige Majnc dočekuje berlinsku Hertu. Utakmica se igra u utorak u 20.30.
Majnc

Domaća ekipa pružila je snažan otpor šampionu Bajernu i to u Minhenu. Vodio je Majnc do 55. minutu, a do petanestak minuta pre kraja imao je odličnih 1:1. Na kraju su ostali praznih šaka, ali su ostavili više nego dobar utisak na Alijanc areni. Pre duela sa Bavarcima Majnc je ubedljivo pobedio jednog drugog nemačkog predstavnika u Ligi šampiona, ekipu Volfsburga. Bilo je 3:0 za Majnc, čime su u tim trenutku prekinuli niz od tri utakmice bez pobede. Trenutno zauzimaju osmo mesto sa 21 bodom, koliko ima i Lajpcig na sedmom, odnosno Ajntraht na devetom mestu.

Herta

Povratak Stevana Jovetića posle povrede bio je blagotvoran za ekipu Herte. Na poslednje dve utakmice Berlinci su uzeli četiri boda. Prvo su remizirali u Štutgartu 2:2, a oba gola postigao je crnogorski internacionalac, da bi u pobedi nad Arminijom u subotu od 2:0, bivši igrač Partizana učestvovao s jednim pogotkom. Herta nije poražena na tri poslednje utakmice, od kada je na klupi Turčin Tajfur Kokrut. Stanje na tabeli još uvek nije zadovoljavajuće za prestonički tim. Herta se posle 15 kola nalazi na 14. mestu, ima samo dva boda više od Augzburga, tima koji je na 16. poziciji, onoj koja donosi plasman u baraž za opstanak. U preostala dva kola pokušaće dodato da povećaju bodovni saldo.

Predlog

Rekli bismo da su oba tima u dobroj formi i da sa pravom očekuju dobre rezultate u dva preostala kola. Herta želi što pre u sigurnu zonu, a Majnc ionako ima mnogo bolji skor nego što je to bilo prethodne sezone u ovo vreme. Za ovaj meč predlažemo golove, a za 3+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.