Sreda, 15/12 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
15/12Legia Warszawa vs Zagłębie Lubin1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
14/12/2021 03:28
U sredu nas očekuje dva meča poljske Ekstraklase, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Legije i Zaglebja. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Legija

Aktuelni šampion Poljske, Legija iz Varšave, pruža katastrofalne partije ove sezone u nacionalnom šampionatu.
Naime, Legija se trenutno nalazi na začelju tabele sa 12 osvojenih bodova, a u nedelju su doživeli treći uzastopni poraz, pošto je najtrofejniji klub iz Poljske poražen je od Ploka sa 1:0, nakon čega su najvernije pristalice ovog kluba napale autobus sa fudbalerima.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala sedam mečeva na svom terenu i ostvarila tri trijumfa i čak četiri poraza, bez remija.

Zaglebje

Što se tiče Zaglebja, primarni cilj ovog kluba će svakako biti opstanak u društvu najboljih, i kako sada stvari stoje za sada je ova ekipa na pravom putu da to i učini pošto u ovom trenutku zauzima trinaesto mesto na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe.
U prošlom kolu je Zaglebje posle baš dosta vremena ostvarilo jedan veoma važan trijumf na svom terenu protiv Visle, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Zaglebje odigrao osam mečeva na strani i ostvario dva trijumfa, jedan remi i pet poraza.

Naš predlog

Legija više nema prava na kiks jer bi novi neuspeh još više zakopao ovu ekipu koja se i ovako nalazi na poslednjem mestu na tabeli.
Na sreću, ovog puta im dolazi Zaglebje koji igra jako loše na strani zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.