Sreda, 15/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
15/12Brajton vs VulverhemptonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
14/12/2021 17:34
U vanrednom kolu engleske Premijer lige Brajton dočekuje Vulverhempton u sredu od 20.30 na svom Ameksu.
Brajton

Posle odličnog stara sezone, koji je mnoge iznenadio, Brajton je popustio u formi i već na deset uzastopnih utakmica ne zna za trijumf. Istina, u tom intervalu poraženi su samo dva uta, i to od šampiona Mančester Sitija i Aston Vile. Položaj na tabeli je još uvek odličan, Brajton je na 11. mestu, što je za tim koji isključivo zanima opstanak u eliti dobar plasman. Međutim, kada se uporedi sa trećim mestom, koje su jedno vreme zauzimali, jasno je da je ovo solidan pad. \'\'Galebovi\'\'su u seriji od tri uzastopna remija, posle 0:0 na svom stadionu sa Lidsom, dva puta su na strani odigrali 1:1, protiv Vest Hema u Londonu i u derbiju juga u Sautemptonu.

Vulverhempton

\'\'Vukovi\'\' su bez postignutog gola na četiri prethodne utakmice. Posle dva remija bez golova u duelima sa Noričem i Barnlijem, minimalnim rezultatom su poraženi od Liverpula na svom Molinjuu, ppimivši gol u poslednjim sekundama nadoknade, i protiv šampiona na Etihudu, kada ih je srušio Sterling sa bele tačke. Odbrana dobro funkcioniše, ali je napad znatno lošiji. Poslednji gol Vulvsi su postigli u pobedi od 1:0 protiv Vest Hema, a taj pogodak Podensa je jedini u prethodnih šest prvenstvenih kola za \'\'Vukove\'\'. Bruno Laž mora pod hitno da pronađe strelca, s obzirom da su njegovi Vulvsi, posle Noriča, najneefikasniji tim lige. U 16 odigranih utakmica mreže rivala tresli su samo 12 puta.

Predlog

Poslednji duel ova dva rivala okončan je pobedom Vulverhemptona, ali su četiri pre toga završeni nerešenim rezultatiima. Dva puta je bilo bez golova, ali su dva puta mreže bile pune, bilo je 2:2 i 3:3. Ne očekujemo sada golove, remi je najrealniji, ali je igra na mali broj pogodaka izvesnija. Za 0-2 gola u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.