Četvrtak, 16/12 - Fudbal, Italija, Kup Italije
16/12Sampdorija vs TorinoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/12/2021 18:39
U šesnaestini finala italijanskog Kupa Sampdorija u Đenovi dočekuje Torino. Meč se igra u četvrtak u 21 čas.
Sampdorija

Đenovljani su bili u velikim problemima u prvenstvu, ali su u prethodnih pet kola uspeli da upišu tri pobede i pomerili se na 14. mesto. Najvažnija pobeda bila je, bez svake sumnje, ona u gradskom derbiju nad Đenovom u petak, u čuvenom \'\'Derbiju della Lanterna\'\'. Bilo je 3:1 za Samp, a do finiša meča vodili su čak sa 3:0. Torino je zadužio Sampdoriju pobedivši je sa 3:0 u Seriji A pre nešto više od mesec dana. U prvom kolu Sampdorija je bila slobodna, a u drugom je eliminisala Alesandriju sa 3:2.U koliko pobede Torino u osmini finala igraće sa još jednim timom iz ovog grada, pošto pobedn ika u osmini finala čeka Juventus.

Torino

\'\'Bikovi\'\' su u drugom kolu minimalnim rezultatom pobedili Kremoneze i sigurni smo da bi voleli da trijumfuju u Đenovi i izbore još jedan meč sa gradskim rivalom Juventusom. \'\'Stara dama\'\' je pobedila Torino u prvenstvenom meču, ali na jedvite jade, pa se čini da \'\'granata\'\' ne bi bila bez šansi u kup utakmici. Torino je bez poraza u prethodna tri kola u Seriji A, posle remija sa Empolijem i Kaljarijem, na svom terenu su u nedelju dobili Bolonju. Možda su u taboru \'\'bikova\'\' očekivali neki bod više, od ovih pet u ta tri kola, pošto rivali nisu bili iz kategorije najjačih.

Predlog

Nekada je bilo pitanje koliko su elitni italijanski ligaši želeli da se zadržavaju u Kupu. Međutim, od kada prvoligaši preskaču prvo kolo, a neki i drugo, trofej Kupa dobio je na važnosti. Poslednjih sezona u završnici su obično bili timovi koji su se borili i za titulu, što znači da se ovo takmičenje sve oubiljnije shvata. U Đenovi očekujemo golove, i to na obe strane, a za GG u kladionici CircusCasino kvota je 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.