Petak, 17/12 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
17/12Holštajn Kil vs Sankt PauliUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
15/12/2021 18:58
Vodeći tim nemačke Cvajte odlazi u Kil po jesenju titulu. Utakmica se igra u petak u 18.30.
Holštajn Kil

U poslednjoj utakmici u 2021. godini Holštajn dočekuje najbolji tim jeseni u Cvajti. Kil je neverovatnim spletom okolnosti ostao bez Bundeslige u dve od tri prethodne sezone. Krajem maja su poraženi u dva poslednja kola u Cvajti, pa su pali na treće mesto i morali da igraju baraž sa Kelnom. Čak su pobedili u prvom meču u Kelnu, ali su onda doživeli katastrofu na svom terenu i ostali među drugoligađima. Sada nemaju izgleda da konkurišu za viši rang, već im je briga kako da zadrže startus drugoligaša. Posle 17 kola nalaze se tik iznad zone ispadanja, imaju 18 bodova i trenutno su na 15. mestu.

Sankt Pauli

Potpuno neočekivano ekipa iz predgrađa Hamburga nalazi se na prvom mestu tokom većeg dela jesenje sezone. Kad već Hamburger ne može nikako da izbori povratak u Bundesligu, a to se od njih očekuje svake sezone, možda to pođe za rukom Sank Pauliju, njihovom velikom gradskom rivalu. Posle 17 kola Sankt Pauli ima 36 bodova, četiri više od drugoplasiranog Darmštata, pa s obzirom da je ovo posledn ja utakmica pre pauze, jasno je da će praznike da dočekaju na vrhu tabele. Liga se nastavlja polovinom januara, pa pauza i neće biti toliko duga, mada će Sank Pauli imati problem da zadrži formu u kojoj su bili.

Predlog

Sankt Pauli je niz od tri uzastopne pobede prekinuo u prošlom kolu u Dizeldorfu, ali ni jedan osvojen bod na tom teškom gostovanju nije loš. Sada imaju još jedan težak ispit na strani, mada je Holštajn daleko od one prošlogodišnje ekipe koja je, između ostalog, eliminisala Bajern u Kupu. Pobeda gostiju je realnija, ali smatramo da će na ovom meču biti dosta golova. Naš predlog je 4+ sa koeficijentom 2.35 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.