Četvrtak, 16/12 - Fudbal, Italija, Kup Italije
16/12Sampdorija vs Torino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/12/2021 02:42
U četvrtak su na programu poslednji mečevi šesnaestine finala italijanskog Kupa a za vas smo ovog puta analizirali duel u Đenovi gde će Sampdorija dočekati Torino. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Sampdorija

Fudbaleri Sampdorije imaju dosta problema u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, ali je utisak da se u ovom klubu koji se nalazi u velikim problemima dosta lakše diše nakon trijumfa u gradskom derbiju protiv Đenove, kada je bilo 3:1.
Trenutno se Sampa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u najopasnijoj zoni.
Sigurno je da će Đenovljani imati velike ambicije i u italijanskom Kupu, pošto im je to kako sada stvari stoje jedini način da dođu do plasmana u neko od evropskih takmičenja.

Torino

Što se tiče Torina, popularni "bikovi" se trenutno nalaze na trinaestom mestu na tabeli uz samo šest bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Romu, što znači da ni plasman u neko od evropskih takmičenja nije daleko, a opstanak svakako ne bi trebalo da se dovodi u pitanje.
U prošlom kolu je jedan od najstarijih italijanskih klubova slavio na svom terenu protiv nimalo naivne ekipe Bolonje, koju sa klupe predvodi naš Siniša Mihajlović, a taj duel je završen rezultatom 2:1, što je bio treći uzastopni susret na kom "bikovi" nisu doživeli poraz.

Naš predlog

Torino će se svakako više fokusirati na Seriju A ove sezone, dok će Sampa pokušati da spase sezonu što boljim plasmanom u Kupu, zbog čega im i dajemo prednsot u ovom duelu i predlažemo vam da odigrate jedinicu koju je kladionica Meridianbet pripremila sa sjajnom kvotom 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.