Četvrtak, 16/12 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
16/12Genk vs Sporting Šarlroa1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/12/2021 02:51
U četvrtak su na programu dva poslednja susreta vanrednog devetnaestog kola belgijskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Genka i Šarloe. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Genk

Fudbaleri Genka imaju baš dosta problema ove sezone, i zapravo jedino gde ide ovoj ekipi je bez ikakve sumnje novoformirana Liga Konferencije, gde je belgijski tim sa prvog mesta došao do plasmana u nokaut fazu.
Kada je u pitanju najkvalitetniji rang belgijskog fudbala, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na katastrofalnom jedanaestom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na tim koji se nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli obzirom da je to i poslednje mesto koje donosi plasman u plej-of za šampiona ove zemlje.
Inače, u prošlom kolu je Genk poražen na gostovanju kod Genta, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Šarloa

Sa druge strane, utisak je da svi navijači Šarloe imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije ovog tima koji se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Antverpen, a poznato je da je ta četvrta pozicija kao što smo već napomenuli i poslednja koja donosi plasman u plej-of za naslov prvaka.
Na pet poslednjih mečeva Šarloa je ostvario tri trijumfa i dva poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu ostvarila novi trijumf, i to protiv Ostendea, kada je bilo 1:0.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je ovaj tim odigrao devet mečeva u gostima i doživeo samo jedan poraz, uz pet trijumfa i tri remija.

Naš predlog

Iako Šarloa igra fantastično u gostima, prednost na ovom duelu ipak dajemo domaćoj ekipi pošto je utisak da je konačno došlo vreme za jednu dobru igru i pobedu Genka, pa vam hrabro preporčujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.