Petak, 17/12 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
17/12Bajern Minhen vs VolfzburgUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
16/12/2021 12:07
Mada se sastaju dve ekipe koje su predstavljale Nemačku u grupnij fazi Lige šampiona, domaćin je apsolutni favorit. Meč u Minhenu igra se u petak u 20.30.
Bajern

Aktuelni šampion Nemačke proslaviće praznike kao lider i nezvanični jesenji prvak. To se, ruku na srce, i očekivalo. Bajrn je u poslednjoj deceniji neprikosnoven u Bundeligi i sva je prilika da će u maju proslaviti novu titulu. Nemaju Bavarci toliko veliku bodovnu prednost u odnosu na prvog pratioca Borusiju iz Dortmunda, ali su \'\'Milionere\'\' već pobedili u gostima, a Borusija mnogo češće pravi neplanirane kikseve. Ne sumnjamo da će Bajern pokuati u zimskoj pauzi da se još više pojača i napadne evropsku krunu, pošto nemaju šansu da osvoje sve trofeje, jer ih je u domaćem kupu izbacila Borusija iz Menhengladbaha. U prvih 16. kola Bajern je izgubio dva puta, od Ajntrahta u Minhenu i u Augzburgu. U vanrednom kolu Bajern je deklasirao Štutgart kao gost sa 5:0.

Volfsburg

U velikoj je krizi ekipa Volfsburga. Smena trenera Marka van Bomela je samo na kratko probudila \'\'vukove\'\', ali je odmah krenuo loš niz, ne samo u Bundesligi već i u Ligi šampiona. U elitnom takmičenju su zauzeli poslednje mesto u grupi, pa ih na proleće neće biti u Evropi. Pred duel sa šampionom imaju niz od osam utakmica bez pobede, sa sedam poraza i jednim remijem. U Bundesligi imaju četiri poraza iza sebe, i od tim koji je bio prvi na tabeli, sa maksimalnim učinkom posle četiri kola, sada su tek 11. sa samo tri boda mnaje od prve ekipe ispod crte. Sigurno je da jedva čekaju pauzu, jer ma koliko ona bila kratka, a jeste, imaće priliku da se malo konsoliduju.

Predlog

Neverovatan je podatak da Volfsburg nije pobedio u Minhenu protiv Bajerna više od dve i po decenije, a sao je dva puta ostao neporažen na Alijanc areni. Bilo je tu i ubedljivih poraza, poput onog d 6:0 pre tri sezone, sa pet golova Roberta Levandovskog u kratkom intervalu. I sada je Poljak u Bajernu, pa se Volfsburgu ne piše dobro. Naš predlog je domaćin daje četiri ili više golova, a za T14+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.