Subota, 18/12 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
18/12Hofenhajm vs Borusija MenhengladbahUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
16/12/2021 23:05
Domaćin bi pobedom okončao sjajnu jesen, gosti su u seriji poraza. Meč u Sinshajmu igra se u subotu u standardnom terminu od 15.30.
Hofenhajm

Momci trenera Sebastijana Henesa igraju u odličnoj formi u finišu polusezone i za njih je prava šetat što se prvenstvo prekida do 8. januara. Hofenhajm je posle četiri uzastopne pobede u Bundesligi u vanrednom kolu osvojio bod na gostovanju u Leverkuzenu. Gubili su od Bajera sa 2:0, ali su sa dva brza gola uspeli da osvoje bod. Onaj izjednačujući koji je postigao Dabur, bio je malo remek-delo. Pred ovo 17. kolo Hofenhajm je na 4 mestu, to je poslednje koje vodi u Ligu šampiona na kraju sezone, ali bi lako na zimski odmor mogli i kao treći, ukoliko savladaju Menhengladbah.

Menhengladbah

Borusija ređa poraz za porazom, i sada ih ima četiri u nizu. U vanrednom kolu su dočekali Ajntraht iz Frankfurta i izgubili su sa 3:2. To je drugi vezani poraz na njihovom Borusija parku, nakon one katastrofe protiv Frajburga od 6:0. Borusija je polusezonu okončati u donjem delu tabele, što je izuzetno loš plasman za tim koji je pretendovao na vrh tabele. Trener Adi Hiter stigao je u Menhegladbah iz Ajntrahta i trebalo je da \'\'ždrepce\'\' vrati u Evropu, ali će mu možda presuditi baš poraz od bivšeg kluba, pogotovo ako se i iz Sinshajma vrate praznih šaka.

Predlog

U prethodnih pet prvenstvenih utakmica Hofenhajmovi strelci su postigli 15 golova. Doduše skoro polovinu su dali protiv Grojter Firta, kada su novajliji ubacili pola tuceta lopti u mrežu. I pored mnogo datih golova Hof nema izrazitog strelca, kao što je to ranije bio Kramarić, pa su najviše golova dali Bebou 5 i Ruter četiri. Verujemo da će Hof biti efikasan i u poslednjoj utakmici u 2021. godini, te da će Borusiji dati bar dva gola. Za T12+ u kladionici Mozzartbet kvota je 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.