Subota, 18/12 - Fudbal, Švajcarska, Super League
18/12Lucern vs Servet1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
17/12/2021 00:05
Utisak je da je ove subote nešto slabija ponuda nego što smo to navikli, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč švajcarskog šampionata i to duel između Lucerna i Serveta. Početak ovog susreta je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Lucern

Fudbaleri Lucerna igraju katastrofalno ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da ćemo ovu ekipu naredne godine gledati u drugoj ligi.
Naime, Lucern se trenutno mimo svih očekivanja nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo jedanaest osvojenih bodova, i to pošto je ova ekipa na devetnaest odigranih mečeva ostvarila samo jedan trijumf, uz osam remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je "fenjeraš" remizirao na gostovanju kod Grashopersa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Servet

Iako ni Servet nije na najbolji mogući način zapoečo ovaj šampionat, utisak je da ova ekipa u poslednje vreme pruža sjajne partije.
Najbolji pokazatelj za to je i taj što je ovaj tim na četiri poslednja susreta bez poraza, a u tom periodu je Servet ostvario čak tri trijumfa uz jedan remi i trenutno se nalazi na šestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je šestoplasirana ekipa na tabeli u jednom fantastično meču na svom terenu remizirala protiv favorizovanog Bazela, a na kraju je bilo 2:2.

Naš predlog

Lucern ćemo po svemu sudeći naredne sezone gledati u nižem rangu, a Servet igra fantastično u poslednje vreme i mišljenja smo da će ova ekipa nastaviti u sjajnom ritmu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.