Subota, 18/12 - Fudbal, Italija, Serija A
18/12Bolonja vs JuventusUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
17/12/2021 18:17
Gosti moraju da donesu bodove iz Bolonje da bi ostali u trci za plasman u Ligu šampiona i naredne sezone. Utakmica na \'\'Renato Dalari\'\' igra se u subotu u 18 časova.
Bolonja

Tim Siniše Mihajlovića nalazi se u zlatnoj sredini tabele, ali to sigurno ne zadovoljava srpskog stručnjaka, ali ni upravo kluba. Mogla je Bolonja da praznike dočeka na boljoj poziciji, ali su u dva prethodna kola poraženi. Prvo su izgubili na svom terenu od Fiorentine, da bi u vanrednom kolu ostali praznih šaka i protiv \'\'bikova\'\' u Torinu. Pre ta dva poraza Bolonja je imala dve uzastopne pobede, obe istim rezultatom 1:0. Ispada da Bolonja bolje prolazi u utakmicama sa manje golova, nego kada se mreže češće tresu. Posle dobrog starta Bolonja igra veoma promenjivo na svom \'\'Renato Dalari\'\', pa su u prethodnih pet utakmica kao domaćini čak tri puta poraženi Bodove iz Bolonje odnosili su Milan, Venecija i Fiorentina.

Juventus

Nije više Juve apsolutni favorit kada ide u Bolonju. Prošlo je vreme kada je \'\'Stara dama\'\' laganom šetnjom odnosila bodve sa ovog stadiona, a to se događalo u prethodnih šest duela. Nekako je Juventus najlakše pobešivao na \'\'Renato Dalari\'\', a poslednja pobeda Bolonje protiv torinskog tima na svom terenu dogodila se, verovali ili ne, još u prošlom veku, 1998. godine. Da li je došlo vreme da Bolonja najzad pobedi Juventus na svom stadionu? Sudeći po rezultatima \'\'Stare dame\'\', rekli bismo da je to moguće, ali Juventus ima svoju računicu. Torinski sastav je tek na deobi šestog mesta sa Romom, a od četvrtog, poslednjeg koje donosi Ligu šampiona, udaljen je osam bodova. Juventus je imao tri pobede pre nego što je u prošlom kolu remizirao u Veneciji.

Predlog

Na poslednjih šest utakmica Juventusa rezultati su bili u intervalu 0-2 gola. Teško je očekivati mnogo golova u Bolonji, s obzirom da Alegri ne može da računa u ovom meču na Kjezu, Dibalu, Kjelinija, Lokatelija i Remzija. Obe ekipe igraće čvrsto i čekati grešku rivala da postignu gol. Zato je naš predlog igra na mali broj golova, a to je 0-2 pogotka. Za ovaj tip u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.