Utorak, 21/12 - Fudbal, Italija, Serija A
21/12Juventus vs KaljariPoluvreme/Krajtip: 1/1
9 / 10 Ulog
20/12/2021 12:47
Pobeda u Bolonji popravila je raspoloženje u taboru \'\'Stare dame\'\'. Priliku da nastave sa uspesima imaju u duelu sa Kaljarijem. Utakmica vanrednog kola igra se u utorak u 20.45.
Juventus

Neće Juve moći da se bori za titulu, ukoliko se ne dogodi neko čudo i vodeće ekipe počnu u seriji da beće poraze, a oni da pobeđuju. Zaostatak je već sada veliki, pre svega za vodećim Interom, aktuelnim šampionom, koji posle 18 kola ima 12 bodova više. Sa \'\'Neroazurima\' korak polako gubi i gradski rival Milan, poslebno nakon poraza od Napolija u derbiju prethodnog kola. Juventus je slavio u Bolji 2:0, lakše nego što su i oni sami očekivali, a golove su postigli Morata i Kvadrado. U četiri prethodna kola Juve je pobedio tri puta, ali je podbacio u Veneciji iu koje je doneo samo bod. Bio je to period lakšeg rasporeda, igrali su sa ekipama iz donjeg dela tabele, a ta serija se završava duelom sa Kaljarijem. Već posle Nove godine redom će igrati sa Napolijem, Romom i Interom, tri teška meča u samo šest dana.

Kaljari

Veliko je pitanje da li će se prvoligaški fudbal igrati i naredne sezone na Sardiniji. Kako sada stvari stoje, teško da će biti tako. Kaljari je na pretposlednjem 19. mestu, a u leđa im gleda jedino Salernitana sa 8 bodova, dva manje od njih. Nadali su se Ostrvljani da mogu do trijumfa nad Udinezeom u subotu uveče, ali su \'\'zebre\'\' lako osvojile bodove uz pobedu od 4:0. To je drugi uzastopni poraz Kaljarija u prvenstvu ovim rezultatom, pošto su sedam dana ranije izgubili na gostovanju kod Intera na Meaci. Između ta dva poraza upisali su i jednu pobedu, doduše u Kupu i protiv drugoligaša, ali je i to prijalo s obzirom da imaju samo jedan trijumf u Seriji A od starta prvenstva i to još polovinom oktobra protiv Sampdorije.

Predlog

Ne sme Juventus dozvoliti nikakvo iznenađenje protiv Kaljarija, iako će i sada biti oslabljeni bez Kjeze, Danila i Dibale. Bez njih su pobedili u Bolonji na \'\'Dalari\'\', pa verujemo da će protiv tima sa Sardinije imati lakši zadatak, pogotovo jer nakon toga, odmah po pranicima, imaju paklen raspored. Imaće kad da se odmore, pa će protiv Kaljarija zapeti od starta i očekujemo pobediti uz prelaz 1/1. Koeficijent za ovaj tip u kladionici CircusCasino iznosi 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.