Sreda, 22/12 - Fudbal, Italija, Serija A
22/12Empoli vs MilanDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
20/12/2021 22:13
U sredu su na programu poslednji mečevi devetnaestog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Empolija i Milana koji je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Empoli

Empoli je jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A pošto se u ovom trenutku tim iz Toskane nalazi na sjajnom devetom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Fiorentinu.
Na poslednjih pet mečeva povratnik u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala je bez poraza a u tom periodu je ova ekipa ostvarila čak tri trijumfa i dva remija.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala devet mečeva kao domaćin i ostvarila tri trijumfa, jedan remi i čak pet poraza.

Milan

Nakon fenomenalnog starta šampionata utisak je da Milan polako ali sigurno posustaje, a to se najbolje videlo u prošlom kolu kada ova ekipa na svom “San Siru” nije uspela da savlada Napoli koji je takođe u krizi rezultata.
Taj duel je završen rezultatom 0:1, a valja napomenuti da je izabranicima Stefana Piolija poništen izjednačujući gol u sudijskoj nadoknadi, nakon čega se podiglo dosta prašine u italijanskim medijima.
Na sve to, ne treba zaboraviti da su “rosoneri” završili svoje učešće u evropskim takmičenjima za ovu sezonu pa mogu u potpunosti da se fokusiraju na Seriju A.

Naš predlog

Empoli igra fenomenalno u poslednje vreme dok su "rosoneri" u evidentnoj krizi i mišljenja smo da neće slaviti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate duplu šansu 1X za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.