Petak, 24/12 - Fudbal, Egipat, Premier League
24/12Ceramica Cleopatra vs Al Mokawloon1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
22/12/2021 01:27
I u petak je izuzetno slaba ponuda za klađenje, pa smo vas ovog puta analizirali meč između Keramike Kleopatre i Al Araba. Duel između ova dva tima je zakazan za 14 časova.
Keramika Kleopatra

Nakon sedam odigranih kola fudbaleri Keramike se nalaze na sredini tabele, preciznije na osmom mestu sa devet osvojenih bodova.
Do sada je ova ekipa odigrala sedam mečeva u najkvalitetnijem rangu egipatskog fudbala i ostvarila samo dva trijumfa, tri remija i dva poraza.
U prošlom kolu je Keramika Kleopatra u jednom spektakularnom susretu remizirala na gostovanju kod Al Itihada, a na tom duelu smo videli čak osam golova pošto je na kraju bilo 4:4.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je osmoplasirana ekipa na tabeli odigrala tri meča kao domaćin i ostvarila dva trijumfa i jedan poraz.

Al Arab

Što se tiče Al Araba, kako sada stvari stoje utisak je da će se ovaj tim do poslednjeg kola grčevito boriti za opstanak u društvu najboljih.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šesnaestoplasirani El Gaiš, a poznato je da je to pozicija koja na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet susreta Al Arab ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela čak tri poraza, uz dva remija.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim poražen na svom terenu od Zamaleka kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Gosti igraju zaista loše u poslednje vreme što bi morala da iskoristi Keramika Kleopatra, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.