Nedelja, 26/12 - Fudbal, Izrael, Ligat ha'AL
26/12Hapoel Eran Hadera vs Hapoel Be'er Sheva1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
25/12/2021 12:48
Lider izraelskog prvenstva odlazi na gostovanje u Netanju. Utakmica sa Hapoelom Hadera igra se u nedelju u 19 časova.
Hapoel Hadera

Posle 14 odigranih kola u elitnom izraelskom rangu ekipa Hapoela Hadere iz Netanje nalazi se na 8. mestu. Cilj ovog tima je da se popne bar dve poziciji na tabeli do kraja regularnog dela prvenstva i tako se izbori za plasman u plej-of, u kome će učestvovati šest prvoplasiranih ekipa. Prošle sezone nisu uspeli u tome, pa su prvi deo prvenstva završili na 9. mestu. Trenutno su u lošoj formi, na prethodnih osam utakmica uspeli su samo jednom da dođu do sva tri boda, i to kada su na svom terenu pobedili Sakhnin sa 2:1. Protiv lidera na tabeli nisu favoriti,a li nisu ni totalni autsajderi, pšto su u drugom kolu prvenstva uspeli da osvoje bod na gostovanju kod imenjaka iz Bar Ševe, kada je bilo 2:2, mada su imali i prednost od dva gola u tom meču.

Hapoel Bar Ševa

Ovo je odlična sezona za Hapoel Bar Ševu. Ovaj tim je imao odličnih izdanja i prethodnih godina. Bili su šampioni tri godine uzastopno, od 2016. godine, pa zaključno sa sezonom 2017/18. I prošle godine bili su u gornjem delu tabele, izborili su plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, ali ih je na poslednjem stepeniku zaustavio kiparski Anrtozis, koji je u grupi nakon toga igrao sa Partizanom. Prvenstvo su završili na 4. mestu, a u tim kvalifikacijama uspeli su da izbace i poljski Šljonsk. Sada su lideri prvenstva, jedini pratilac im je Makabi iz Haife, koji ima dva boda manje, dok su svi ostali dosta zaostali. Hapoel Bar Ševa je vezao pet pobeda u ligi, a poslednji poraz doživeli su još u prethodnom prvenstvu. Njihov učinak je 10 pobeda i 4 remija.

Predlog

Lider je bolji tim od svog domaćina i treba očekivati trijumf Bar Ševe, pogotovo ako žele da ostanu u trci sa aktuelnim šampionom. Za sada im ide odlično i ne verujemo da će pokleknuti u Netanji, pogotovo jer domaći Hapoel Hadara nije u nekoj posebnoj formi. Odlučujemo se za dvojku, a za pobedu Bar Ševe u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.