Nedelja, 26/12 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
26/12KV Ostende vs GenkUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
25/12/2021 19:16
U nedelju je na programu pet mečeva u okviru 21. kola belgijskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ostendea i Genka. Susret između ova dva tima je zakazan 21 čas.
Ostende

Fudbaleri Ostendea se trenutno nalaze na jedanaestom mestu na tabeli i sigurno je da bi se ova ekipa nalazila na dosta boljem mestu na tabeli da većim delom šampionata nisu pružali promenljive partije.
Naime, Ostende igra po sistemu toplo hladno, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih susreta ostvarila dva trijumfa, ali i tri poraza.
U prošlom kolu je jedanaestoplasirana ekipa na tabeli slavila na gostovanju kod "fenjeraša" Beršota, a taj duel je završen rezultatom 0:2, što je bila sedma pobeda u sezoni za Ostende, koji je nakon toga dva puta remizirao, ali i doživeo čak jedanaest poraza.

Genk

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Genka jedno od najvećih razočarenja ovogodišnjeg izdanja belgijske lige, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi tek na devetom mestu na tabeli, što je ujedno i pozicija koja na kraju prvenstva ne donosi plasman u doigravanje za plasman u Ligu Konferencije.
Kada smo već kod ovog takmičenja, treba istaći da je Genk zauzeo prvo mesto u grupi i došao do direktnog plasmana u osminu finala novoformiranog takmičenja.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je Genk ostvario tri trijumfa, dva remija i pet poraza.

Naš predlog

Ako obratimo pažnju na neke prethodne duele između ova dva tima doći ćemo do zaključka da su to uglavnom bili mečevi sa velikim brojem golova i mišljenja smo da će to svakako slučaj biti i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.