Ponedeljak, 27/12 - Fudbal, Izrael, Ligat ha'AL
27/12Maccabi Petah Tikva vs Makabi Tel Aviv1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
25/12/2021 20:59
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta posle duže vremena analizirali jedan duel iz izraelskog šampionata, i to meč između Makabi Petah Tikve i Makabi Tel Aviva. Duel između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Makabi Petah Tikva

Fudbaleri Petah Tikve pružaju katastrofalne partije ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da je ova ekipa najozbiljniji kandidat da na kraju prvenstva napusti najkvalitetniji rang izraelskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Makabi Petah Tikva nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo deset osvojenih bodova, i to pošto je ova ekipa do sada ostvarila samo dva trijumfa, četiri remija i čak osam poraza.
U prošlom kolu je "fenjeraš" doživeo poraz na gostovanju kod Šmone, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Makabi Tel Aviv

Makabi Tel Aviv je prošlu sezonu završio na drugom mestu na tabeli a sigurno je da će ova ekipa pokušati ove sezone da dođe do naslova prvaka, iako će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se tim iz Tel Aviva nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Makabi iz Haife, koji je između ostalog i prošle godine došao do titule šampiona.
Kada je Makabi Tel Aviv u pitanju, ova ekipa je u prošlom kolu samo remizirala na svom terenu protiv Sahina, a taj meč je završen rezultatom 1:1, pa je sigurno da je pobeda imperativ na ovom gostovanju.

Naš predlog

Gosti nemaju previše izbora i moraju da idu na trijumf na ovom duelu što verovatno i neće biti težak zadatak obzirom da se Petah Tikva trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli i igra katastrofalno u poslednje vreme, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.