Utorak, 28/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
28/12Votford vs Vest HemUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/12/2021 20:23
Obe ekipe nalaze se u lošem momentumu. Videćemo ko će pre izaći iz krize. Utakmica se igra u utorak u 16 časova.
Votford

\'\'Stršljenovi\'\' su u seriji poraza, i pali su 17. mesto, tik iznad zone ispadanja. Izgubili su na četiri prethodne utakmice, ali su imali i težak raspored. Nakon pobede nad Junajtedom, kada se činilo da Votford izlazi \'\'na zelenu granu\'\', usledili su, relativno, očekivani porazi od Lestera, Čelsija i Mančester Sitija, ali i poraz od Brentforda, kada su bili u vođstvu sve do pred sam kraj meča. Nisu igrali u nedelju, njihov meč sa Vulverhemptonom je odložen, pa su imali dosta vremena da se pripreme za važan duel sa \'\'čekićarima\'\'. Da li Klaudio Ranijeri može da izvuče \'\'Stršljenove\'\' iz ponora, videćemo u narednim utakmicama.

Vest Hem

Kada se to najmanje očekivalo tim Vest Hema je zapao u krizu, pre svega rezultata. Džaba pobede nad Liverpulom i Čelsijem kada su gubili od mnogo slabijih rivala, uključujući i poraz od Sautemptona u nedelju na svom stadionu. Verujemo da je taj ishod rastužio armiju kladilaca širom sveta, ali tako je, kako je. \'\'Čekićari\'\' su i dalje u vrhu tabele, ali više ne u zoni plasmana u Ligu šampiona. Sa četvrte pozicije ali su na šestu, a lako bi mogli i niže ako nastave sa ovakvim rezultatima. U poslednjih sedam kola \'\'čekićari\'\' su pobedili samo jednom u Premijer ligi, dva puta su igrali nerešeno, a izgubili čak četiri puta. Uzimajući u obzir takav učinak, onda je 6. mesto prava premija. No, tabela nema realan izgled, pošto je mnogo utakmica odloženo i igurno će biti pretumbacija kada se zaostali mečevi odigraju.

Predlog

Ono što je zajedničko za ova dva tima u poslednje vreme, pored čestih poraza, je i veliki broj golova na njihovim utakmicama. Skoro da nije bilo meča bez bar tri pogotka uupno, na kojima je jedan od rivala bio Votford, a i Vest Hem je primao i davao golove. Protiv \'\'svetaca\'\' bilo ih je pet, a sada očekujemo da ih bude bar tri. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.80 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.